Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Koje su prednosti automatskog čišćenja samočišćenja? Oct 22, 2018

Automatsko samočišćenje sita je neka vrsta filtera koji direktno presreće nečistoće u vodi, uklanja suspendirane čvrste materije i čestice, smanjuje zamućenost, prečišćava kvalitet vode, smanjuje zagađenost sistema, alge, rđu itd., Da prečisti vodu i štiti druge sisteme. Precizna oprema za rad.

Kada funkcioniše automatsko samočišćenje, mutna tečnost ulazi u donju šupljinu filtera kroz ulaz, i ulazi u unutrašnju šupljinu filtera kroz pregradni otvor. Nečistoće veće od razmaka jezgra filtera zarobljene su, a čista tečnost prolazi kroz prazninu kako bi stigla do gornje šupljine i na kraju Izvezeno. Plus, njegova jedinstvena konstrukcija može učiniti bolji posao filtriranja.

Dno automatskog automatskog samočišćenja ima centrifugalni disk koji stvara vorteks u toku vode da bi se stvorila centrifugalna sila koja drži čvrste čestice dalje od filter diska i prikuplja na vrhu filtera, smanjujući učestalost čišćenja filtera . Tokom prljanja, četvorice vode za vodu u centru filtera elementa tangencijalno prskaju vodu, udaraju u disk, okreću disk i puste nečistoće očvršćene na disku proizvode centrifugu sile sa diska, što je pogodno za čišćenje i smanjuje vreme čišćenja.

Pored toga, spoljašnji kućište automatskog samočišćenja je ABS ili plasticna plastika, koja je otporna na kiselu i alkalnu koroziju i ima jaku otpornost na udarce. Zbog svog velikog prečnika diska, isti broj diskova ima veću površinu filtera koji odgovara filteru, čime se povećava kapacitet filtriranja i postiže se idealniji efekat filtriranja.http: //www.inocofiltration.com/