Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Koje su funkcionalne prednosti filtera za samočisteće gravitacije? Nov 29, 2018

Filter za samočišćenje gravitacije je nova generacija filtera za samo-čišćenje koja postiže napredni nivo tehnologije; može samostalno raditi i samodišivati pritiskom tečnosti, a neprekidno on-line filtraciju u jednoj mašini, nema potrebe za ručnim zamenom elementa za čišćenje filtera, nema potrošnog materijala filtra, koji se široko primjenjuje na samočišćenje filtracije obrade vode, raznih ulja, kiseline i alkalije, polimeri, boje i drugi viskozni materijali; njegova efikasnost je veća, performanse su stabilnije i pouzdane.

Filter za samočišćenje gravitacije prevazilazi mnoge nedostatke kao što su mala apsorpcija prljavštine, lako zagrijavanje i začepljenje, trebaju biti rastavljeni i očišani u dijelu za filtriranje i ne mogu pratiti stanje filtera, a ima funkciju filtriranja sirove vode i automatski čišćenje filtera element. Funkcija, a sistem obezbeđuje neprekidno snabdevanje vodom prilikom čišćenja kanalizacije, može pratiti radno stanje filtera, a stepen automatizacije je veoma visok.

Težina gravitacionog samočišćenja filtera je 100 mikrona, a može se odabrati između 100 i 3000 mikrometara. Površina filtera je velika i visina prljavštine je visoka. Korisnik može prilagoditi stvarne uslove rada. Metod čišćenja je jednostavan, a elektronski monitoring ciklusa čišćenja može ostvariti automatsko čišćenje i uklanjanje otpadnih voda. Može efikasno pokriti motor sa održavanjem preopterećenja motora.https: //www.inocofiltration.com/