Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Koje su funkcije i karakteristike talasanje sito? Oct 16, 2018

Postoje mnoge vrste talasanje cjedilo, kao što su filteri aktivnim ugljenom, multimedijalni filteri, filteri cjevovoda, itd. Među njima, otvorena talasanje cjedilo je naširoko koristi i praktičan. Učinkovito može poboljšati performanse i učinkovitost opreme, i smanjiti na troškove rada i održavanja opreme. Jer filtar ekrana ovaj talasanje cjedilo sastoji od Iona srebra od nehrđajućeg čelika, može ne samo učinkovito inhibirati rast bakterija, ali također učinkovito uklanjanje čvrstih nečistoća je Rastvoren, i zaštititi kanalizacijski sustav kroz njega.

 

Materijalu otvorena talasanje cjedilo ekrana je posrebrenog inox, materijal tijela ventila je staklena vlakna, unutrašnjih materijal sastoji od temperatura otporan na plastične i gumeni materijal ima svojstva protiv starenja. Standard kvalitete vode.

 

Štaviše, samom uređaju vrlo male veličine, ima široku primjenu i ne zahtijeva potrošnju energije. Istovremeno, možete izbjeći rast zelene alge, što čini održavanje vrlo jednostavan i zgodan. Kad Crvena kugla se pojavljuje u filtru, sustav sada upozorava da količina nečistoća u filteru talasanje je previše za čišćenje.

 

Otvorena talasanje cjedilo ne zahtijeva korištenje profesionalnih alata tijekom procesa čišćenja. Jednostavno Otvorite ventil ili rotirati obrnuti rumenilo prekidač. Sustav će automatski istjerati. Nakon ispiranja, crvena lopta će se resetirati, koje je vrlo lako svladati.

http://www.inocofiltration.com/