Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Koji su koraci instalacije za filtar za backflush? Jan 05, 2019

Povratak ispušnih filtera vodeći strukturu proizvoda i funkcije dizajna, kompaktna struktura, izvorni filtar cijev integrirano oblikovanje, tehnologija obrade, izbjegavajući razne kaplje uzrokovane čelika filter zavarivanje ljuske; materijal jakog duktilnog gvožđa ima odličnu otpornost na koroziju i produžava radni vek. visokoprecizan filtarski element nikada neće nositi, test pritiska nikada neće biti deformisan, a fabrički test preciznosti će zadovoljiti zahtjeve korisnika.

 

Osim toga, grubi i fini filteri u filteru za povratno ispiranje su napravljeni od nehrđajućeg čelika, a ploča sita i mrežica se sastoje od unutarnje i vanjske dvoslojne strukture; jer jezgro filtera prihvata aktivnu metodu čišćenja, povećava se sposobnost sprečavanja smetnji, a čišćenje je temeljito, posebno pogodno za loše uslove kvaliteta vode.

 

Instalaciju filtera za povratno ispiranje potrebno je samo spojiti na cjevovod prema smjeru vode označenom strelicom na cilindru opreme; instalacija bi trebala uzeti u obzir ispust kanalizacije u donjem dijelu kako bi se olakšalo glatko ispuštanje otpadaka; kanalizaciona cev je spojena na drenažni jarak i treba da se održava glatkom.

 

Da bi se olakšalo praćenje radnih uslova sistema i svakodnevnog rada, na ulazu i izlazu treba instalirati manometre i ručne ventile; prilikom ispuštanja filtera, filter treba ispirati 10 do 60 sekundi u skladu sa stanjem pražnjenja. Pored toga, takođe treba da znate kako da koristite kontroler za mikroračunalo za filter za backflush .www.inocofiltration.com