Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Koji se industrijski sektori koriste u Pipeline Strainers-u Jul 25, 2018

Pipeline Strainers se pokazao kao veoma efikasan uređaj za prečišćavanje vode i otpadnih voda za sisteme za predtretman kako bi se povećala efikasnost sistema. Zbog toga se široko koristi u tretmanu za pijaću vodu, na izgradnji postrojenja za prečišćavanje vode, u tretmanu industrijskih cirkulacionih voda, prečišćavanju otpadnih voda, prečišćavanju rudarske vode, terenima za golf, građevinarstvu, čelika, nafte, hemikalije, elektronike, hrana. , šećer, farmaceutsku, plastiku, automobilsku industriju i druga područja.

U čeličnoj industriji, Pipeline Strainers se koriste za sirovinske materijale, prečišćavanje vode i filtriranje postrojenja sintranih peleta, filtriranje vode za hladjenje vode, valjaonice, mašine za kontinuirano livenje itd. I sistem za uklanjanje fosfora vode visokog pritiska kako bi se osiguralo kvalitetan kvalitet vode, a zatim proizvode visokokvalitetni čelik.

Istovremeno, Pipeline Strainers se široko koriste u liniji za proizvodnju premaza u automobilskoj industriji u sistemima za tretman vode za traktore, motocikle i proizvodnju motora. Za elektranu je potreban i filter za cevovod za izvođenje preciznog predtretmana pripreme vode visoke čistoće kotla, kao i filtriranja vode za hlađenje generatora i zaptivne vode. Kada je potrošnja vode velika, može se koristiti za bočnu filtraciju.

U sistemu za mlaznicu i mlaznicu treba smanjiti zapušenost opreme i habanje uzrokovanih nečistoćima. Zato je neophodno odabrati visoko precizne i visoko automatske proizvode za filtriranje. U oblasti hrane, potrebna je automatska i precizna filtracija sistema kako bi se sprečila voda za hlađenje. Sistem je zaprljan, i sve se to može postići kroz filter cijevi.http: //www.inocofiltration.com/