Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Što trebate platiti pozornost pri korištenju filtra razdjelnik Aug 11, 2018

Razdjelnika filtar je vrlo uobičajena postavka u neki veliki filtracijski sustavi. Sa svoje jedinstvene strukture, razdjelnika filtar može bolje dovršili filtriranje odvajanje. Naravno, nakon razdjelnika filtar instaliran, moraš naučiti potrebne vještine da uspije neprekidno i pouzdano za dugo vremena.

 

Kada filtar razdjelnik koristi normalno, to treba prvo biti ispuhane u vremenu. Pogotovo za filtar s ručni ventil ventil instaliran, ručno deflacija treba provoditi tijekom svake operacije kako bi se izbjeglo prekomjerno nakupljanje plina u kućište. Filtar radi kako treba.

 

Istovremeno, nakon razdjelnika filtriranje gorivo, treba se taloži, a voda u sedimentu je normalno. Ako čvrste nečistoće se nalaze tijekom Oborina, treba identificirati uzrok i liječenje niskoj energiji u pravodobno. I održavati snimanja tlak a goriva propusnost, kako bi se utvrdilo da li filtar separator radi ispravno. Ako razlici tlaka naglo pada, prestati koristiti odmah i otvorite poklopac na vrijeme saznati uzrok.

 

Provjera zamjena filtra je također problem prilikom korištenja razdjelnika filtar u normalnoj upotrebi, ali to zahtijeva korisnik svladati zamjenski kriteriji filtera kako bi se osiguralo da uređaj može postići željeni filtracija razdvajanje Effect.http://www.inocofiltration.com/