Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-82621388

Faks: + 86-510-82603256

E-mail: zhaokunnian@inoco.cn

Add: No.58, Industrijski park Furong, Xishan razvojne zone za ekonomsku tehnologiju, Wuxi, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Široka Primjena cjevovoda filtera Mar 20, 2018

Cjevovod filtar je filtar uređaj koji izravno Presreće nečistoća u vodi s filterom. Njegova svrha je da uklonite suspendirane krute tvari i čestice, smanjiti zamućenost, pročišćavanje vode, smanjiti sustav od algi, bakterija i algi i hrđu, za pročišćavanje vode. Sustav zaštite ostala oprema radi normalno.

 

Voda ulazi u tijelo cjevovoda filtera kroz dovod vode. Inteligentni dizajn, sustav može automatski identificirati stupanj taloženja nečistoća, automatski isprazniti signal za ventil i dobiju dobar kotao učinak. Cjevovod filteri se koriste u širokom rasponu aplikacija. Naprimjer, u industriji čelika, nego može biti upotrijebljen u filtracije vode u poljima sirovina i sinterirani kuglica biljke, filtracija rashladne vode u visokih peći, valjaonice, kontinuirano Kotači, itd., i nečistoća u vodi visokog tlaka i sustavi uklanjanja fosfora. Filtar i tako dalje.

 

Filtar za cjevovod je također sastavni dio premaz proizvodna linija. Ona igra važnu ulogu u proizvodnji vode, sustavi za automobili, traktori, motocikli i motori obrade. U elektranama, cjevovod filtar je odgovoran za točnost predtretman kotao visoke čistoće vode priprema. To konkretno služi za filtraciju generatora rashladne vode i zapečaćene vode, i mogu koristiti za strane filtar tretman kada sustav potrošnje vode je osobito velik.

 

U petrohemijskoj industriji, cjevovod filtar se može koristiti kao zaobići filtar u polju kruži voda, ili može poslužiti kao samostalan ili više modela paralelno glavnom obrada umjesto filtracije filtar za smanjenje opterećenja filtar i izbjegavati velike količine rumenilo vode. Uloga uštede troškova.

 

U mlaznice i sapnice sustava, je potrebno smanjiti opreme začepljenja i trošenje uzrokovane nečistoća. Stoga, visoke preciznosti, visoko automatiziran filtracija proizvoda strojevi moraju biti odabrani. Cjevovod filteri su dobar izbor. Isto vrijedi i za hranu ili druge industrije. Cjevovod filtar automatski filtrira sustav kako bi se osigurala njegova normalnog rada. Osim toga, cjevovod filtar također može biti naviknut u vodu i kanalizaciju litotripsija udarnim valovima zahtijevala sustava obrade poboljšati sustav djeluju efficiency.http://www.inocofiltration.com/